Συνεργάτες των φροντιστηρίων μας είναι εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων.

Μπορούμε να διδάξουμε ΟΛΑ τα μαθήματα που διδάσκονται στο σχολείο, «κύρια» και «δευτερεύοντα», όπως και τα επιλογής.

Αυτό όμως θα ήταν εξαιρετικά κουραστικό για τα παιδιά και θα στερούσε πολύτιμο χρόνο από το διάβασμα τους. Για να είναι αποδοτική η μελέτη, επιλέξαμε σε κάθε τάξη και σε κάθε κατεύθυνση ένα μικρο, ευέλικτο πρόγραμμα μαθημάτων το οποίο και προτείνουμε.

Αυτό το πρόγραμμα - πρόταση εξειδικεύεται για κάθε μαθητή ξεχωριστά, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του.

Το πρόγραμμα μαθημάτων που παρουσιάζεται σε πίνακες είναι το απαραίτητο και γι' αυτό υποχρεωτικό!

Κάθε μαθητής/τρια ομως μπορεί να παρακολουθήσει ΟΣΑ και ΟΠΟΙΑ επιπλέον μαθήματα επιθυμεί!

Στους πίνακες που ακολουθούν παρουσιάζονται τα μαθήματα που προτείνουμε και δίπλα τους ο αριθμός των ωρών διδασκαλίας  του κάθε μαθήματος  εβδομαδιαία.

  • EKTAKTEΣ ΩΡΕΣ μαθημάτων γίνονται όποτε χρειαστεί, λαμβάνοντας υπόψιν το πρόγραμμα των παιδιών. ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.

  • ΕΚΑΙΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ σε όλα τα μαθήματα ώστε να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για επαναλήψεις, κάλυψη κενών και εμπέδωση όλης της ύλης που έχει διδαχθεί.

  • ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ κατά τη διάρκεια της χρονιάς ώστε η γνώση που αποκτιέται να γίνει στερεή και να μπορεί να αποδώσει στα διαγωνίσματα.

  • ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ των γνώσεων που αποκτήθηκαν, με tests και άλλες δοκιμασίες, περνάν των προγραμματισμένων διαγωνισμάτων.

  • Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ είναι κομβικός για τη σχολική πορεία αρχικά και την επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις μετέπειτα. Γι’ αυτό  Η  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΣΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, ενώ για τις απουσίες και τις επιδόσεις ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.
 
 

Ενημερωτικό δελτίο

Δώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) για να εγγραφείτε, και να λαμβάνετε, το ενημερωτικό μας δελτίο.